Fatih GÜNER - Okul Müdürü

1983 Sivas Şarkışla doğumluyum.

2008 yılında Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun oldum.

2019 yılında Dumlupınar Üniversitesi, Eğitim Enstitüsü, Eğitim Yönetimi ve Teftişi bölümünde yüksek lisans eğitimimi tamamladım.

2008 yılında İstanbul Büyükçekmece ilçesinde 1 yıl Özel Eğitim Kurumlarında öğretmenlik yaptıktan sonra 2009 yılında Kütahya’nın Emet İlçesi Gülten Dayıoğlu Anaokuluna okul öncesi öğretmeni olarak atandım.

2013 yılında İl içi tayinle Kütahya Tavşanlı Hande Gül Anaokuluna okul öncesi öğretmeni olarak başladım.

2014 yılında çalıştığım Hande Gül Anaokulunda okul müdür vekili olarak görevlendirildim.

2016 yılında çalıştığım Tavşanlı Hande Gül Anaokuluna müdür yardımcısı olarak atandım.

2017 yılında Tavşanlı Hande Gül Anaokuluna müdür vekili olarak görevlendirildim.

2018 yılı Ağustos ayında Kütahya Merkez Yıldız Entegre Anaokuluna okul müdürü olarak atandım.

2023 yılı Ağustos ayında Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Anaokuluna okul müdürü olarak atandım ve halen bu görevime devam etmekteyim.

(545) 383 5858 Eposta