Velilerimizin katılımıyla topladığımız kapaklar ile öğrencilerimizle birlikte bir matematik materyali yaptık. Öğrencilerimiz gördükleri sayının önündeki boşluğa o sayının yazılı olduğu kapakları attılar. Örneğin önünde 3 rakamı yazılı olan boşluğa, üzerinde 3 rakamı yazan kapakları bulup ellerindeki materyal yardımıyla attılar. Öğrencilerimiz bu materyali kullanırken hem el-göz koordinasyon becerilerini geliştirdiler hem öğrendiğimiz sayıları tekrar ettiler, hem de odaklanma becerilerini geliştirdiler.

19.01.2023 86

19-01-202319-01-202319-01-2023