Özel eğitim öğrencilerimizle  engelleri müzikle aşın eTwinning projesine katıldık. Projede öğrencilerimizle birlikte atık materyallerle müzik aletleri tasarladık.

Özel eğitim öğrencilerimizle engelleri müzikle aşın eTwinning projesine katıldık. Projede öğrencilerimizle birlikte atık materyallerle müzik aletleri tasarladık.

Özel eğitim öğrencilerimizle  engelleri müzikle aşın eTwinning projesine katıldık. Projede öğrencilerimizle birlikte atık materyallerle müzik aletleri tasarladık. Etkinlikte öğrencilerimize destek olduk .Öğrencilerimiz bir işi başarma, yeni şeyler üretme konusunda çok büyük mutluluk yaşadılar. Ayrıca öğrencilerinizin bilişsel ,sosyal, motor becerisi gibi alanlarda gelişmelerin ilerlemeler sağladık.

26.06.2023 163

26-06-2023