Özel eğitim  öğrencilerimizle  Engelleri müzikle aşın eTwinning projesine katıldık. Projede öğrencilerimizle birlikte artık materyallerle rüzgar çanları yaptık.

Özel eğitim öğrencilerimizle Engelleri müzikle aşın eTwinning projesine katıldık. Projede öğrencilerimizle birlikte artık materyallerle rüzgar çanları yaptık.

Özel eğitim  öğrencilerimizle  Engelleri müzikle aşın eTwinning projesine katıldık. Projede öğrencilerimizle birlikte artık materyallerle rüzgar çanları yaptık.Elimizde bulunan malzemeleri inceledik nasıl ses çıkardıklarını keşfetmeye çalıştık. malzemelri birlikte bir araya getirdik ve rüzgar çanları yaptık. özellikle bilişsel gelişim ve duygusal gelişim alanında kazanımlar sağlamayı hedefledik. yapılan rüzgar çanlarını bahçede dışarı astık ve çanların  rüzgarın etkisiyle nasıl sallandığını, birbirine çarptığını ve ses çıkardıklarını inceledik.

26.06.2023 49

26-06-202326-06-2023