Özel eğitim öğrencilerimizin akademik başarılarını arttırmak aynı zaman da bilişsel ve kas gelişimlerine katkıda bulunmak amacı ile okulumuzda bulunan materyallerle kodlama etkinliği yaptık.

Özel eğitim öğrencilerimizin akademik başarılarını arttırmak aynı zaman da bilişsel ve kas gelişimlerine katkıda bulunmak amacı ile okulumuzda bulunan materyallerle kodlama etkinliği yaptık. renkli büyük düğmeleri bulunan materyal ie resimlerdeki renklerin uygun yerlerine takmalarını istedik. etkinlikğin ayrıca öğrencilerimiz el-göz koordinasyonu geliştirdiğini ve dikkat becerilerinin arttığını fark ettik.

26.06.2023 56

26-06-2023