Otizm farkındalık günü kapsamında yapılan kurumlar arası işbirliğinde 3 kurum birarada özel eğitim öğrencileri için toplandık. Öncelikle farkındalık yürüyüşü yapıldı ardından öğrenciler için hazırlanan gösteri sunuldu. Farklı parkurlarda öğrenciler fiziksel aktivite yaptılar. Farkındalığın rengi olan kırmızı balonlar etkinlik sonunda gökyüzüne bırakıldı.

Özel eğitim öğrencilerimizin doyasıya eğlendiği bu özel günde bizlere destek sağlayan Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine, Kütahya Gençlik Müdürlüğü ekibine katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Farkındalığımızın bir gün değil bir ömür sürmesi dileğiyle.

30.06.2023 25

30-06-202330-06-2023