Okulumuz öğretmenlerine okul müdür yardımcımız Gülay TONGA eTwinning ESEP platformu hakkında bilgilendirdi. Öğretmenlerimizle birlikte uygulamalı olarak proje girişi yaptılar. Öğretmenlerimiz sormak istedikleri soruları yönelttiler. Okul müdür yardımcımız konu hakkında öğretmenlerimizi bilgilendirdi. Öğretmenlerimizle birlikte uygulamalı olarak proje girişi yaptılar. Öğretmenlerimiz sormak istedikleri soruları yönelttiler. Okul müdür yardımcımız konu hakkında öğretmenlerimizi bilgilendirdi.

02.07.2023 43

06-07-202306-07-2023