Okulumuz öğrencileriyle Sonbaharda yağmurların yağması ,yağmurdan şemsiye ile nasıl korunduğumuzu canlandırarak sosyal duygusal  gelişimi destekledik.

Okulumuz öğrencileriyle Sonbaharda yağmurların yağması ,yağmurdan şemsiye ile nasıl korunduğumuzu canlandırarak sosyal duygusal gelişimi destekledik.

Öğrencilerimize sarı kartondan yaprak resmi çizdik ve birlikte yaprakları kestik. Daha sonra bu yapraklar neden sarı ne zaman sararır konusunda konuştuk. Sarı  yaprakların bize sanbaharı anımsattığını sonbaharda neler olduğunu anlattık. Sınıfımızda bir köşeye pano hazırladık. Yapraklarımızı duvara astığımız grapon kağıdına yapıştırarak küçük kas gelişimimizi destekledik. Daha sonra sınıfımıza getirdiğimiz şemsiyeyi başımızın üzerine tuttuk. Sonbaharda yağmurların yağması ,yağmurdan şemsiye ile nasıl korunduğumuzu canlandırarak sosyal duygusal  gelişimi destekledik.

19.01.2023 103

19-01-202319-01-202319-01-2023