Okulumuz öğrencileriyle İngilizceyi oyunlarla, danslarla, eğitici ve öğretici materyallerle destekliyoruz

Çocuklarda dil gelişimi anne karnında başlayan doğal bir süreçtir. Beyin gelişimleri hızlı ilerleyen çocukların anadil eğitiminin yanı sıra ikinci dil eğitimi de verilmeye başlanabilir. Erken yaşta dil gelişiminin pek çok faydaları olmakla birlikte ilerleyen yaşlarda dil öğreniminin zorlukları göz önüne alındığında eğitimin ne kadar erken başlarsa kalıcılığın o kadar fazla olduğunu söyleyebiliriz.Bu bilgilerden yola çıkarak günlük eğitim akışımız içerisine İngilizceyi oyunlarla, danslarla, eğitici ve öğretici materyallerle dahil ediyoruz.Hem eğleniyoruz hem öğreniyoruz..

15.01.2023 76

15-01-202315-01-202315-01-2023