Okulumuz öğrencilerinin keyifli vakit geçirmelerini sağlamak ve yeni keşifler ve maceralar edinmeleri için Yumurcak Cafe' ye gezi düzenledik. Okul ortamı dışında öğretmenleri ve arkadaşları ile beraber farklı etkileşimde bulunarak rutinin dışına çıkan öğrenciler, öğretmen ve arkadaşlarının toplum içindeki davranışlarını izleme fırsatı edindiler. Düzenlenen gezinin amacı hangi yönde olursa olsun arkadaşları ile beraber yeni deneyimler edinmek öğrencilerin keyifli vakit geçirmelerini, sosyalleşmelerini sağlar ve kalıcı izler bırakır.

26.06.2023 51

26-06-202326-06-202326-06-202326-06-2023