Okulumuz öğrencilerinin iş sağlığı ve güvenliği algısının oluşmasına olanak sağlamak amacıyla sınıflarımızda iş sağlığı ve güvenliği öneminden bahsedildi.

Okulumuz öğrencilerinin iş sağlığı ve güvenliği algısının oluşmasına olanak sağlamak amacıyla sınıflarımızda iş sağlığı ve güvenliği öneminden bahsedilerek okulumuzdaki iş sağlığı ve güvenliği levhaları , ne işe yaradığı çocuklara aktarıldı.

Okulumuz öğrencilerinin iş sağlığı ve güvenliği algısının oluşmasına olanak sağlamak amacıyla sınıflarımızda iş sağlığı ve güvenliği öneminden bahsedilerek bu alanla ilgili animasyon izletildi. Ardından levhalar tanıtıldı. Okulumuzdaki iş sağlığı ve güvenliği levhaları ve ne işe yaradığı çocuklara aktarıldı

30.06.2023 41

30-06-202330-06-202330-06-2023