Okulumuz öğrencilerinin babaları ile birlikte evde bir öğün yemek hazırlayarak  sorumluluk alması istendi. Fotoğrafların okula getirilerek yaptıkları çalışmaların anlatılması sağlandı.

Okulumuz öğrencilerinin babaları ile birlikte evde bir öğün yemek hazırlayarak sorumluluk alması istendi. Fotoğrafların okula getirilerek yaptıkları çalışmaların anlatılması sağlandı.

Çocuklar gelmeden önce öğretmen sınıfta yerlere küçük kâğıt parçaları atar ve oyuncakları dağınık bir şekilde sınıfın çeşitli yerlerine bırakıldı.Çocukların bu dağınıklığı fark etmelerini sağlandı. Çocukların soru sormasına fırsat tanınır ve birlikte sorumluluk hakkında sohbet edildi."Bir çocuk olarak sizin sorumluluklarınız nelerdir?" sorusu sorularak beyin fırtınası yapıldı.Çocuğun sorumlulukları hakkında konuşuldu. Çocuklar masaya alınır, boyalar dağıtılarak sorumluklarının resimlerini yapmaları istendi. Daha sonra evdeki sorumluluklardan bahsedildi ve çocuklara evde ne gibi sorumluluklar aldığı soruldu. Okulumuz öğrencilerinin babaları ile birlikte evde bir öğün yemek hazırlayarak  sorumluluk alması istendi. Fotoğrafların okula getirilerek yaptıkları çalışmaların anlatılması sağlandı.Fotoğrafların okula getirilerek yaptığı çalışmanın anlatılması sağlandı. 

19.01.2023 73

19-01-202319-01-202319-01-2023