Okulumuz öğrencileri portakal sıkma etkinliğiyle c vitamininin önemini kavradilar.

Öğrencilerimize yönelik meyveleri sevdirme,Organik meyva suyu tüketimine özendirme sağlıklı yaşamamız için C vitamini şenliği düzenlendi. Öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde kendi portakallarını sıkarak bardaklarını doldurdular.Yaptıkları işten çok büyük keyif alan öğrencilerimiz kendi elleriyle portakal suyu hazırlamanın da zevkini tatmış oldular.Bu etkinlik ile kış aylarında hastalıklara karşı korunmak için C Vitaminin ne kadar önemli olduğuna dikkat çekilmiş oldu.

14.05.2022 150

14-05-202214-05-202214-05-2022