Okulumuz öğrencileri ,öğretmenleri, velileri atıkların geri dönüşümü sağlamak amacı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlatılan Sıfır Atık Projesine destek vererek SIFIR ATIK belgemizi aldık.

Okulumuz öğrencileri ,öğretmenleri, velileri ,personeli hep birlikte atıkların geri dönüşümü sağlamak amacı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlatılan Sıfır Atık Projesine destek vererek SIFIR ATIK belgemizi aldık.

Sınıfta kullanılan malzemelerin tasarruflu kullanılması yollarının çocuklara aktarılması,oluşan atıkların geri dönüşümünün sağlanması adına çalışmaların  yapılması, Atık kıyafet defilemizin yapılması,okulda oluşan atık türlerinin izlenmesi, en fazla oluşan atığın azaltılmasına yönelik önlemlerin alınması çalışmalarını ekip olarak gerçekleştirerek SIFIR ATIK belgemizi aldık.

11.05.2022 80

11-05-2022