Okulumuz öğrencileri hafta sonu aile katılımı etkinliği olarak geri dönüşüm malzemeleriyle kendi müzik enstrümanlarını yaptılar.

Etkinlik öncesi çeşitli müzik aletleri öğrencilerle tanıştırıldı. Her öğrenci hafta sonu aile katılımı yöntemiyle tamamen geri dönüşüm malzemeleriyle kendi müzik enstrümanını yaptı. Daha sonra her öğrenci yapmış olduğu müzik enstrümanını sınıfta tanıttı. En sonunda her öğrenci kendi müzik enstrümanı ile kendi müziğini yaparak yaratıcılık becerisini geliştirdi.

02.07.2023 83

07-07-202307-07-2023