Öğrencilerimizle önce hava olaylarının İngilizce karşılığını öğrendik daha sonra hazırladığımız küp şeklimizin etrafına güneşli ,karlı ,rüzgarlı gibi hava durumu olaylarının resimlerini yerleştirdik.

Öğrencilerimizle önce hava olaylarının İngilizce karşılığını öğrendik daha sonra hazırladığımız küp şeklimizin etrafına güneşli ,karlı ,rüzgarlı gibi hava durumu olaylarının resimlerini yerleştirdik. Havaya atıp yere düştüğünde gelen hava olayının İngilizce kelimesini söyledik ve canlandırmasını yaptık.

05.06.2022 84

05-06-202205-06-202205-06-2022