Öğrencilerimiz Değerler Eğitiminde Kuran harflerini somut ve kalıcı olması bakımından sanat etkinliği ile birleştirerek kendini ifade edebilme becerisini geliştirmesine yardımcı olmuştur.

Öğrencilerimiz Değerler Eğitiminde Kuran harflerini somut ve kalıcı olması bakımından sanat etkinliği ile birleştirerek kendini ifade edebilme becerisine  aynı zamanda hayal etme ve bu hayalini somut şekilde ifade edebilme, özgüven, ince motor, el-göz koordinasyonu, odaklanma, yaratıcı düşünebilme gibi becerilerini de geliştirmesine yardımcı olmuştur.

19.01.2023 163

19-01-2023