Kütahya Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü Tarafından Uzmanlar Okulumuza Gelerek Çocuklarımızı Bilgilendirdi.

Kütahya Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, doğal varlıkları korumaya yönelik olarak israfın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması, meydana gelen atık miktarının azaltılması, atıkların geri dönüştürülmesi ve sürdürdüğü Sıfır Atık Projesi kapsamında, okulumuzda çocuklarımıza verilen eğitimlerle,onların küçük yaşlardan itibaren sıfır atık ve geri dönüşüm konusunda eğitilmesi ve bilinçlendirilmesi hedefleniyor. Eğitimlerle ilgili olarak Kütahya Belediyesi’nden yapılan açıklamada, hedefimiz; Düşün ve Gerekli Değilse Tüketme, Daha Az Tüket, Değerlendir ve Yeniden Kullan, Değiştir ve Farklı Amaçla Kullan ile Dönüştür ve Doğaya Geri Kazandır gibi başlıklarla çocuklarımızı bilinçlendirmek” ifadelerine yer verildi.

12.01.2024 30

12-01-202412-01-202412-01-202412-01-2024