Evimiz gezegenimiz isimli eTwinning proje çalışması için geri dönüşümün önemine değindik. Okulumuzda öğrencilerimiz geri dönüşümün farkına varmaları için kapak toplama çalışması yaptık.

Evimiz gezegenimiz isimli eTwinning proje çalışması için geri dönüşümün önemine değindik. Okulumuzda öğrencilerimiz geri dönüşümün farkına varmaları için kapak toplama çalışması yaptık. Öğrencilerimiz evden getirdiği kapaklarla neler yapılabileceği hakkında sohbet ettik ve kapaklarımız etkinliklerimizde  kullandık.Öğrencilerimiz gelecekte dünyamıza ve çevremize sahip çıkan bireyler olmaları için çalışmalar yaptık,bunları yaparken bilişsel , psiko-motor,  özbakım,  sosyal gelişimlerini destekleyip arttırmayı amaçladık.

26.06.2023 43

26-06-2023